S.A.H.A.B.A.T saya

~jikA anda mahu saya follow anda balik... sila tinggalkan link blOg anda disini~!! tQ...~

Wednesday, February 1, 2012

awak sayaa punyee :)

awak2.. awk tao x.. sayaa syg awk sgt2.. sayaa cinta awk sgt2.. hanya awak dhati sayaa :)
gedik an sayaa? xpee laa.. janji saya syg awk.. tuhan je tao perasaan sy kat awak.. x dpat nak gmbarkan cmner!
saya xleh idop tanpa awak.. sayaa perlukan awak.. sayaa ingat janji awak (!)
sayaa cayakan awak.. sayaa tao awak syg saya an.. saya tao awak xkan tgglkan sy 
tqsm sbb awak sggup tggu sayaa smpai abes blaja..saya x kesah owg nak ckp pe sal awk.. janji awk sy pnyer :)
awak.. family sayaa dah cayekan awak 100%.. sayaa bangga sgt sbb dpat awk.. 
saya tao awk mmg b'tggungjwb kat saya.. mama sayaa nak awak jekk jadi BAKAL SUAMI SAYA :)
bez sgt kan.. mama cakap 2taon lagy dye nak kawenkan kite.. x sabar nak tggu time tuh.. bahagia sgt ase..
insyaAllah.. dengan restu ALLAH n family kite.. kite bakal disatukan..AMIN!
saya x pernah sgka saya daapat awk.. n bhagia sgt skrang~
awk bnyak tlg sy.. awk bnyak support kewangan saya.. awk dh mcm suami saya~
saya betol2 hargai ape awak dah buad kat saya.. saya tao awak terbaek tok saya (!)
sape sangka..lpas kenal nan awak dlu.. saya bnyak berubah.. saya belajar setia.. saya belajar hormat owg.. saya belajar control emosi.. sbb awak..sbb y bnyak berubah dri buruk ke baek.. tq syg :)
tuhan jee dapat balas budi baek awak..  
saya xtao nak cakap ape lagy.. awak dah cukup perfect tok saya.. dah xde bende lg nak dri awak
n saya always berdoa.. jodoh kite panjang n dmurahkan rezeki (dpat baby comey kan syg)
gedik jap.. hehehe :P
awak.. saya dah penat nak mencarut.. xtao nak cakap ape lgy..
lastly.. saya bangga jadi awek MOHD FAISAL BIN ALIAS :)
sekian.. WAN NUR AZWARINA BT WAN AZMI sayang MOHD FAISAL BIN ALIAS sgt2 :)
CINTA HATI SAYA :)

2 comments:

  1. Wow! Sweetnyo awaaak! Jeles sayaaa! Couple dua lah awakkk! Hahahaha! :)

    ReplyDelete