S.A.H.A.B.A.T saya

~jikA anda mahu saya follow anda balik... sila tinggalkan link blOg anda disini~!! tQ...~

Monday, May 21, 2012

Case Study =_="

Assalamualaikum n slamat malam pd semua blogger n follower saya :D
actually, dah dekat 2 bulan saya x update blog disebabkan tak cukup mase , biase laa student life kan , study ,class ,tutrial , exam , group project , assignment sgala bagai hah. Sekarang yg menjadi disaster hidup saya ialah CASE STUDY :( , x suke sgt2. buad saya tension ,stress ,mcm org gile laa :P
pade yang xtau sy explain skit ,CASE STUDY nehh as student nurse kite kene cari case CVS & RESPIRATORY mase clinical posting. Then,kite kite kena jaga patient tuh smpai dia discharge , ambek sgala bagai data n investigation tok patient tuhh n kne buad slide & folio book. Take time nak buad sume nehh , smpai skrang kite x siap lagi case kite. HAHAHAA , malas punyer pasal.. hadap fb jeekk, smpai bile pn x siap kan. :) saya memang begini ! kiteorang kne buad presentation case nehh mggu last clinical posting. That mean, x lame lagi laa , 3 mggu lagi. hhuuarghh, meroyan kejap ! 
takot , nervous ,sume ade. Tapi fkir lepas abes nehh sem break 2 mggu , sabar kan jelaa. 
kan best kalau bleh lgkau 9jun terus , senang hati nak balik :P 
Haaa, xtau nak cakap ape dahh , panjang sgt membebel. 
Okeyy laa , sampai sini sajaa. Time to sleep maa , selamat malam :')

Thursday, March 8, 2012

POSTING.... POSTING & POSTING

Assalamualaikum wbt.. n slmat mlaim :)
dh lame x update blog,..bz sesangat laa.. neh pn curi2 mase On9..
 esok nak exam CVS,tp x dpt stdy sbb demam..xdek mood laa :( 
esok last day at kolej.. then,go for posting again at kpj ipoh specialist hospital!
OMG! i hate posting frever~
baru sblan kat kolej.. dah kne osting lagy!
knape laa sy berada di situasi neh skang kan :'(
saya penat sgt2.. xdek cuti pn.. straight claz.. posting,then blik kolej n posting again
bulan 6 baru sem break. tuh pn 2 week jekk :(
ape nak wat.. dah benda WAJIB n menjadi kemestian as a student nurse !
terima dgn rela hati (x rela sgt laa :P)
pa pe pn.. doakan terbaek jek kat IPOH nanti,1st time p IPOH.. rase environment baru kan :)
hope IPOH jadi hospital plg bez tempat posting.. InsyaAllah :D
saya gak as a LEADER group tuk ISH kali neh..
doakan terbaek tuk sy.. 1st time jd leader,hope xdek ape2 prob laa.. AMIN !